Sofie Nuytten

 

Wie ben ik?

 

Diploma en opleidingen

Ik behaalde m’n diploma master in de Pedagogische Wetenschappen – orthopedagogiek in 2005 en m’n master in de logopedische wetenschappen in 2007. Daarnaast behaalde ik ook mijn getuigschrift als HERGO-moderator (herstelgericht groepsoverleg)  en als LSCI-trainer (life space crisis intervention). Ik volgde al tal van opleidingen (oplossingsgericht werken, psychofysieke weerbaarheid, faalangst, sociale vaardigheden, agressie, autisme,…). Elk jaar volg ik trainingen en opleidingen om me steeds verder bij te scholen. Ik ben psychotherapeut in opleiding (oplossingsgerichte systeemtherapie).

  

Ik volgde al tal van opleidingen (oplossingsgericht werken, psychofysieke weerbaarheid, faalangst, sociale vaardigheden, agressie, autisme,…). Elk jaar volg ik trainingen en opleidingen om me steeds verder bij te scholen. 

Werkervaring

Ik werk vanaf 2020 voltijds in De Stroming (Kuurne en Menen). Deels als therapeut in de groepspraktijk, deels als eerstelijns psycholoog (Kuurne en Menen).

Ik werkte 13 jaar als logopediste en orthopedagoge in BUSO OV3 en OV4 met jongeren met autisme, gedrags- en emotionele stoornissen en/of een lichte mentale beperking.

Daarvoor werkte ik drie jaar als psychopedagogisch consulent in een CLB en als logopedist in een revalidatiecentrum.

Doelgroep

Binnen De Stroming ga ik aan de slag met kinderen, jongeren en volwassenen met allerhande hulpvragen.

Werkervaring

Ik werk al 12 jaar als logopediste en orthopedagoge in BUSO OV3 en OV4 met jongeren met autisme, gedrags- en emotionele stoornissen en/of een lichte mentale beperking.

 

Registratienummer VVO1910885

Telefoon:0497.38.60.77