Stefanie Vanslambrouck

Stefanie werkt als life- en loopbaanbeleidingscoach.

Ze werkte reeds 10 jaar als coach bij jongeren en volwassenen uit kwetsbare groepen.

 

Life coaching

Wanneer je een fundamenteel zelfvertrouwen hebt in jezelf, in anderen en de wereld rondom jou dan groei je vanzelf en dan worden problemen omgetoverd tot uitdagingen.

Wanneer je dat zelfvertrouwen( tijdelijk) mist dan roep je de hulp in van een life coach.

Ik zal je problemen niet oplossen maar je zo coachen dat je vanuit jezelf weer in je kracht komt en terug in beweging geraakt.

Ik zal de cliënt en zijn/haar omgeving in kaart brengen( fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) en ook het verleden zal even de revue passeren. Wroeten in het verleden is eerder de taak van psycholoog en therapie.

 

Ik zal de cliënt begeleiden in bewustwording, inzicht in patronen en zingeving in het leven( vrienden, voeding, werk, hobby’s..)

 

Loopbaanbegeleiding

De aanleiding hier is een loopbaanvraag. De focus ligt op professionele activering en integratie op de arbeidsmarkt. De persoon in kwestie moet ook aan het werk zijn.

 

Wanneer je je vragen stelt bij je werk, wanneer je twijfelt over je werk( inhoud), iets anders wilt doen maar eigenlijk niet weet wat precies.. dan zal ik de cliënt daar kunnen bij helpen. Ook hier zal ik patronen detecteren , maar enkel in functie van werkcontext.

 

Een doorverwijzing naar een life coach is noodzakelijk bij bredere levensvragen.

Wanneer je 'problemen' ervaart op verschillende levensgebieden, je zelfvertrouwen niet groot is, je niet goed voelt in je vel, je piekert of je loopt steeds tegen dezelfde zaken aan, dan is coaching aangewezen zodat je de draad van je leven weer kunt opnemen;

 

Telefoon Stefanie: 0474.30 87 47