Ann Sansen werkt als coach en begeleider binnen de groepspraktijk.

Ze coacht mensen met stress, vermoeidheid, onzekerheid, angst… en specialiseerde zich als gecertificeerd burn-out & burn-out preventie coach. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven maakt dat ze kan coachen vanuit haar eigen expertise en ervaring.

Ann werkt oplossingsgericht. Praten helpt.

Ann coacht en begeleidt mensen die even nood hebben aan wat support, een luisterend oor, een steunpunt …coaching vanuit het hart, met veel empathie en no-nonsense.

Ann Sansen heeft een pedagogisch diploma en startte haar loopbaan in het onderwijs, maar ondertussen heeft ze meer dan 25 jaar expertise als sales

en marketing manager in kmo’s en multinationals.

Naast haar specialisatie als burn-out coach (preventie), volgde ze nog verschillende coaching trainingen waaronder “oplossingsgerichte therapie” aan het Korzybski instituut/Brugge.

Na een kennismakingssessie, wordt een individuele aanpak besproken met de cliënt. Vaak zijn dat gesprekken en/of oefeningen, maar we kunnen ook creatieve aspecten aan bod laten komen zoals : muziek, taal, relaxatie oefeningen, bewegen, dans, sport, … de wil om te veranderen.

​Wij bieden hulp aan bij : 

 

·         stress

·         vermoeidheid

·         burn-out

·         burn-out preventie

·         gebrek aan zelfvertrouwen – onzekerheid – negatief zelfbeeld

·         faalangst

·         communicatieproblemen

·         emotioneel sterker worden

·         opbouwen mentale weerbaarheid

·         herontdekken kernwaarden en kernkwaliteiten

·         ...

Neem contact op met Ann Sansen als je wenst te werken aan een betere of hernieuwde levenskwaliteit. Telefoon:0492/39 45 36